Adatkezelési tájékoztató

1. Bevezetés

A doratanacsadas.hu tiszteletben tartja a weboldalt felkereső személyek (a továbbiakban: Felhasználók) személyes adatokhoz fűződő jogait. Jelen tájékoztatóból megtudhatja, hogy a weboldal milyen információkat tart nyilván, és azokat miként használja fel. Megtudhatja, hogy hogyan tudja ellenőrizni ezen adatok pontosságát, és miképp kérheti azok módosítását vagy törlését. Az adatfelvétel, adatfeldolgozás, és adatfelhasználás a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történik. A Felhasználó a weboldal használatával elfogadja és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezeléshez.

2. Az adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk 1. bekzdés a) és f) pontja.

3. A kezelt adatok köre és célja

A doratanacsadas.hu nem gyűjt vagy kezel adatokat, viszont igénybe vesz harmadik felektől származó szolgáltatásokat, melyek információkat (pl.: cookie) tárolnak/érnek el az eszközön, valamint olyan személyes adatokat is (pl.: egyedi azonosítók, eszköz adatok), amiket a tartalom és a hirdetések személyreszabásához, teljesítményük méréséhez, a látogatottság méréséhez, helymeghatározáshoz, azonosításhoz, valamint termékfejlesztéshez használhatnak fel. Ezekről bővebben az egyes szolgáltatók adatkezelési tájékoztatójában tájékozódhat.

Harmadik féltől származó, igénybevett szolgáltatások és adatkezelési tájékoztatójuk

Facebook:

4. Az adatkezelő adatai

Farkas Klára Dóra egyéni vállalkozó

Székhely: 1048 Budapest, Kordován tér 8. 5. em. 30.
Adószám: 51615956-1-41
Tel.: +36-30-310-1833
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

5. Az adatfeldolgozó adatai

3 in 1 Hosting Bt.

Tevékenység: tárhelyszolgáltatás

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11
Cégjegyzékszám: 13-06-055290
Adószám: 22206118-2-13
Weboldal: megacp.com

6. Az adattárolás módja és biztonsága

Az adattárolás elektronikus formában történik a 3 in 1 Hosting Bt. (adatait lásd 5. pont) tárhelyszolgáltató Magyarországon elhelyezett szerverein. A tárhelyszolgáltató informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

7. Az adatok továbbítása

A Felhasználó által megadott adatok a hozzájárulása nélkül nem kerülnek továbbításra harmadik félnek/természetes személynek, kizárólag megfelelő jogalappal rendelkező hatóság vagy hivatalos szerv megkeresése esetén.

8. A Felhasználó jogai

A Felhasználó a jogait az 4. pontban megadott e-mail címen kérheti, érvényesítheti.

A Felhasználó bármikor kérhet tájékoztatást az általa megadott adatok kezeléséről vagy kérheti azok módosítását, törlését.

A Felhasználó jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

A Felhasználó tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen, ill. korlátozhatja azok kezelését vagy visszavonja hozzájárulását.

9. A Felhasználó jogorvoslati lehetőségei

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni.

Cím: 1025 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: naih.hu

Utolsó módosítás ideje: 2023. július 20.

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés