Ajánló

Kívánok Neked csodálatos életet és a tisztánlátás képességét.

Saját blogom itt olvashatod   doratanacsadas.blogspot.hu

érdekes témák, spiritualitás, kérdések és válaszok.

Aktuális cikkeket tőlem különböző témákban a MI Online Magazin oldalán olvashattok:

https://mimagazin.hu/tudatossag/2021/01/07/isten-tenyeren/

Ajánlott zenék, videók

Az alábbi néhány linken gyógyító zenéket találsz, illetve videókat, melyek segítenek, hogy tudatosabban élhesd az életed, ha te is akarod.

Ajánlott könyvek

Az alábbi könyvek hasznosak lehetnek, ha szeretnél többet tudni a tudatosságról, szeretnéd magad jobban megismerni, illetve megismernéd az univerzum törvényszerűségeit, hogy életedben, és mások életében is a megszerzett tudásod által behozd a boldogságot és jó létet. A spirituális törvények ismerete könnyebbé teszi számodra az ok-okozat megértését, a karma működését és az elfogadást.

Amire rájöttem (és nem kell elfogadni), hogy a HIT az alapja mindennek, és a szeretet az egyetlen, ami képes mindent felülírni. A hit alatt pedig nem a fanatikus és valamely egyház, egyházi szervezethez tartozó hitet értem.

Nem véletlen szerepel a Bibliában is:

"Hit, Remény, Szeretet, de mindegyik közül legnagyobb a Szeretet."

Könyvek melyeket érdemes elolvasni:

 • Deepak Chopra: Titkok Könyve
 • Pál Ferenc: A szorongástól az önbecsülésig
 • Kurt Teppenwein: Szellemi törvények
 • Szepes Mária: A szerelem mágiája
 • Marianne Williamson: A változás hatalma
 • Kyriacos C. Markides: A ciprusi mágus
 • James Redfield: Shambhala titka
 • Florence Scovel Shinn: A karmának van nincs humorérzéke

Még sorolhatnám, de ez a pár könyv is sokat segít, hogy elindulj az úton és megismerd Önmagad és a világegyetem törvényeit.

Ha könyvet olvasol, néha előfordul, hogy nem érted, vagy azt gondolod milyen hülyeség, fárasztó stb. Olyankor tedd félre, lehet pár hónap vagy pár év múlva a legjobb könyvnek fogod tartani. Tudod miért? Mert már megérettél rá. Ahogyan fejlődünk, úgy válik minden egyre érthetőbbé, egyszerűbbé.

A fejlődés néha nehézségekkel jár, de megéri, mert megtanulod Önmagad és ez által másokat is becsülni. Nem leszel többé függő mások szeretetétől. Elkezded Önmagad szeretni. Ahogy elkezded Önmagad szeretni, egyre jobban tudsz másokat is szeretni. Ez a lényege. Így változtathatod meg a világot és teheted jobbá az életet a földön. Ezek nem szavak, tények. Lehet, hogy sok idő kell hozzá, de ha az emberek képesek Önmagukért tenni, azzal másokért ugyan annyit tesznek. Ahogy te jobbá válsz, jobbá válnak a körülményeid, a történéseid, az életed. Viszont mivel te megváltoztál, megváltoztattad a környezeted (ami lehet, hogy nekik nem volt kellemes az elején, de később hálásak lesznek érte). Egy ember is hatással van a többiekre.

Akit kicsit érdekel a pszichológia érdemes még Dr. Csernus Imre könyveit elolvasni, kicsit nyers, de kimondja az igazságot keményen a maga módján, én szeretem.

 • A nő
 • A férfi

Eric Berne  „Emberi játszmák”

Gyermeknevelési tanácsokat pedig a következő könyvből meríthetsz.

 • Jan-Uwe Rogge  " Kell a gyereknek a KORLÁT"

Ha kiváncsi vagy a betegségek lelki okaira, és a gyökereknél szeretnéd a problémát megszüntetni ajánlom:

 • Thorwald Dethlefsen és Rüdiger Dahlke könyvét " Út a teljességhez" azaz A betegség jelentése és jelentősége.

Természetesen nagyon sok jó könyvet, segítséget találsz még ezeken kívül is. A fenti ajánlásokkal segíteni szeretnék, ha elfogadod.

Ajánlott oldalak

Kedves kollégám Zoé-t ajánlom figyelmetekbe, ha pszichoterepeutára, látói képességekre, önfejlesztésre vagy coachingra lenne szükségetek. Nagyon jó és hiteles szakember.

Webcím: www.zoeweb.hu

Aki szeretné az egészségét testi szinten is javítani annak a következő oldalt ajánlom:

Webcím: www.kaloriaguru.hu

 

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés