Blog

Aki szeretne bővebben is spirituális és érdekes, esetleg földön túli témákban olvasgatni az keresse bátran a Blog oldalam

Várlak szeretettel, hozzászólni lehet:)

Érdekességek

Hallottál már a 10.000.000-szoros napról?

A tibeti kultúrában a nagy Buddha napokat nevezik 10 milliószoros napoknak, évente 4 van ezekből. Úgy tartják, ezeken a napokon a pozitív és negatív cselekedetek 10 milliószorosára hatványozódnak. A kozmoszból érkező energiák ugyan úgy hatnak ránk, mint a hold, vagy a napsugárzás. Természetesen más-más módon.  Ezeken a napokon különösen fontos (természetesen más napokon is), hogy gondolatainkat és érzéseinket minél pozitívabban tartsuk, mert ezek az energiák mindent felerősítenek.

Érdemes ilyenkor lelkigyakorlatokat, meditációkat végezni és csakis pozitív elvárásainkra szabad koncentrálni, amit el akarunk érni.  Ha valaki erre képtelen, mert olyan lelki állapotban van, vagy bármi más dolog gátolja ebben, akkor legalább próbálja meg a negatív gondolatait mellőzni, (legalább ne gondold tovább, bármi is jut eszedbe) ezzel is segíteni Önmagát, és a földön élő embereket, állatokat, élőlényeket, hogy minél kevesebb negatív dolog születhessen.

Sokak számára nem új dolog, hogy Teremtők vagyunk mi magunk is. Hisz a gondolatok, főleg, ha érzelmekkel párosulnak, legyen az akár pozitív vagy negatív megvalósulnak. Ezért nagyon fontos, mit gondolunk, mit érzünk mit teszünk. Ne feledd Földünk lélegzik, él. Életünket, létünket neki köszönhetjük és gyermekeink, unokáink lakhelye is egyben. Küldj Földünknek gyógyító gondolatokat, szeretetet, pozitív energiát ezeken a napokon, de ne felejtkezz meg róla a hétköznapokon se. Ezzel is segíthetjük a földet ért negatív behatások enyhítését és a bolygó gyógyulását.

Tízmilliószoros napok 2022-ben

  • Március 18.
  • Június 14.
  • Augusztus 1.
  • November 15.

Közhasználatra! 

Fogadalmak megtörése

Az életünk és életeink során, gyakran teszünk fogadalmakat, kijelentéseket tudatosan vagy tudattalanul. Ezek mindaddig működnek, míg meg nem töröd, vissza nem vonod. Néha dühünkben, fájdalmunkban, vagy éppen szerelmes állapotunkban elhangzanak azok a mondatok amik később akadályozzák egy vágyott dolog megvalósulását. Korlátoznak a kiteljesedésben, fejlődésben.

 Általában az emberek ezekre már nem is emlékeznek, de ha még is, nem gondolják, hogy éppen ezek okozzák a sikertelenséget. Pl. ha valaki elválik a házastársától, de még dühös, sértett, tele fájdalommal, és érzéssel a lelkéből kimondja " soha többet nem akarok házasodni" nem is gondolja micsoda butaságot tett ezzel a kijelentésével. Aztán évek múlva, mikor még mindíg egyedül van, vagy épp pár sikertelen kapcsolat után, nem érti miért történik mindez vele. Hát pont azért mert ezt kívánta...., nem akart szoros kapcsolatot.

Mit tehetsz hogy ezeket a tudatos, vagy tudattalan kimondott szavakat és azok hatásait megtörd? 

Az alábbi szöveget akár havonta egyszer elmondanod. Ha tudod egy kis szertartás keretében gyertya, zene stb.., de a legfontosabb, hogy hangosan és lélekből, azaz érzéssel és hittel olvasd fel. łgy mindig megtörésre kerül minden olyan dolog, melyet akár dühödben, akár csak egy beszélgetés alkalmával kimondtál. Ezzel létrehozva átkokat, fogadalmakat magunkra, vagy másra.

A fogadalom megtörést 3x olvassuk fel egymás után mély hittel és átéléssel.

„Isteni kinyilatkoztatással, és a Teremtő nevében és nevével kijelentem, megtörök minden átkot, fogadalmat, kijelentést, generációs átkot, pecsétet, szerződést, megállapodást, amit valaha is tettem, vagy mások tettek, a létezés, minden síkján és alsíkján, tudatosan, vagy tudattalanul, ami gátolja, lelki, szellemi, testi és fizikai szabadságomat, ami gátolja az életemben az igaz, boldog, szerelmen és szereteten alapuló kapcsolatok és párkapcsolat kialakulását és beteljesedését, ami gátolja a bőséget az életemben, fizikai és szellemi szinten is, megtörök és felszabadítok mindent, ami gátolja, a sikeres bőséges anyagiakkal járó munkát az életemben, megtörök mindent, ami gátolja, az egészségemet, barátságaimat, ami gátolja a vágyaim megvalósulását, ami gátolja fejlődésemet minden szinten, ami gátolja, hogy mindig a helyes utat lássam és használjam. Megtörök és visszavonok mindent, ami gátolja, hogy szabadnak, boldognak, és elégedettnek érezzem magam, valamint felszabadítok és elengedek minden fájdalmat, sérelmet, haragot és minden negatív energiát. Jézus nevében és nevével megtörök mindent, feloldom és megszabadítom magam és másokat ettől a pillanattól fogva akikre érvényes volt.

A háromszor három erejével, Jézus nevében Ámen, Ámen, Ámen”

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés