Kártyavetés

Cigány és Lenormand kártya használatával, és a tisztánlátási képességem segítségével bele tekinthetünk a jövődbe, vagy akár a múltadba is, fényt deríthetünk az életedben felmerülő problémák okára.

Egy-egy kérdésre ha szeretnéd akár Orosz cigánykártyát, Angyalkártyát vagy Felemelkedett Mesterek kártyáját is használhatjuk.  (Kérésre) Alapként mindig a cigány és lenormand kártyákat használom.

Döntéseink nagyban befolyásolják sorsunk alakulását, ezért érdemes gondolatainkat, érzéseinket mindig tisztán tartani, mert ezek segítségével hozzuk meg döntéseinket, választjuk meg a következő lépésünket. Ha elégedetlen vagy sorsoddal, vagy nem tetszik, amit a jövőben látsz, hát rajta változtass. Segítek.  Amit a kártya a jövőnkre nézve mutat, megváltoztatható, kivéve egy-egy sorsszerű dolog, melyet nem befolyásolhatunk. De azért jelentős részben mi magunk irányítjuk sorsunkat, életünket.

Sorsunkat mi választjuk leszületésünk előtt.  Az élet egy tanulási folyamat, melynek célja a lélek fejlődése jó, és kevésbé jó dolgokon keresztül. Ha képesek vagyunk ezt megérteni, meglátni az összefüggéseket, hogy semmi sem ok nélkül történik, képesek leszünk életünket irányítani, a nehézségeket, akadályokat könnyebben megélni és elfogadni. Így válik az élet játékká, ahol már nem szenvedő alanyai, hanem főszereplői lehetünk saját életünknek.

Nem szeretnék senkire semmit rábeszélni, ne adj Isten ráerőltetni,  bárkit is meggyőzni a fentiekről, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.  Azt szoktam mondani vendégeimnek ne higgyenek el semmit, se nekem se másnak, előbb tapasztaljanak és döntsenek. Mindig mindent vizsgálj felül. Én vagy egy másik azaz MI sem tudhatunk mindent. Az ember tapasztalása mindig egyéni. Egy dolgot több oldalról kell vizsgálni ahhoz, hogy eldönthessük mi az igazság. Ez még akkor is csak rész igazság lehet, hisz ahhoz, hogy  ezt eldönthessük a teljes egészet kell látni. Tanácsadásnál, saját tapasztalataimat és a tanult dolgokat, illetve intuitív megérzéseimet használom, hogy segíteni tudjak. 

A döntést Te hozod, a következmény akár jó, akár rossz, a tied.

 

Talizmán készítés, energetikai programozás

Kérésre készítek talizmánokat, akár hozott anyagból is. Ezt havonta egy alkalommal, telihold környékén. 

Mi is a talizmán és mire jó? Talizmánként használható bármi (akár egy általad kedvelt nyaklánc, karkötő, medál, nemeskő, ...... vagy személyre szabottan tőlem is kaphasz hasonlót, intuitív megérzés alapján) a lényeg, hogy ez a tárgy energetikailag és szakavatott személy által legyen feltöltve, programozva arra, amire a tulajdonosa használni szeretné. Hozott anyagból, vagy készített talizmán.

Pl. védelem, szerelem bevonzás, szerencsehozó, egészségmegőrzés stb... esetleg több dologra egyszerre.

Úgy gondolom, azonban egy talizmánt érdemes egy feladattal ellátni és arra használni. Személyre szabott, ezért erre vigyáznod is kell. Egy talizmán ha bekerül az életedbe, mert csináltattál, onnantól vigyáznod kell rá. Lehetőleg senki ne érjen hozzá rajtad kívűl, ha ez megoldhatatlan, akkor ezt a megrendelésednél jelezd jelezd, ebben az esetben más program kerül bele. 

Ha a talizmán megrongálódik jelzi, hogy az a dolog amire készítetted veszélybe került, vagy nagyobb figyelmet kell fordítanod arra a területre. Ha elveszíted, a visszájára fordíthatja a dolgokat, de minden esetre nehézségeket hozhat azon a területen, melyre a talizmán készült. 

Ezek a dolgok nem véletlenül történnek, kicsit olyan, mint egy figyelmeztetés. 

A talizmán árai függnek attól, hogy miből készült, te adtad az alapanyagot vagy én készítem... ezért az árak is személyre szabottak! Természetesen kapsz rá egy árajánlatot, az elmondott kérésed alapján. Érdeklődj telefonon vagy személyesen ez ügyben. 

 

 Tel.: +36 30 310 1833

E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés