Kártyavetés

Cigány és Lenormand kártya használatával, és a tisztánlátási képességem segítségével bele tekinthetünk a jövődbe, vagy akár a múltadba is, és fényt deríthetünk az életedben felmerülő problémák okára is.

Egy-egy kérdésre ha szeretnéd akár Orosz cigánykártyát, Angyalkártyát vagy Felemelkedett Mesterek kártyáját is használhatjuk.  (Kérésre) Alapként mindig a cigány és lenormand kártyákat használom.

Döntéseink nagyban befolyásolják sorsunk alakulását, ezért érdemes gondolatainkat, érzéseinket mindig tisztán tartani, mert ezek segítségével hozzuk meg döntéseinket, választjuk meg a következő lépésünket. Ha elégedetlen vagy sorsoddal, vagy nem tetszik, amit a jövőben látsz, hát rajta változtass. Segítek.  Amit a kártya a jövőnkre nézve mutat, megváltoztatható, kivéve egy-egy sorsszerű dolog, melyet nem befolyásolhatunk. De azért jelentős részben mi magunk irányítjuk sorsunkat, életünket.

Sorsunkat mi választjuk leszületésünk előtt.  Az élet egy tanulási folyamat, melynek célja a lélek fejlődése jó, és kevésbé jó dolgokon keresztül. Ha képesek vagyunk ezt megérteni, meglátni az összefüggéseket, hogy semmi sem ok nélkül történik, képesek leszünk életünket irányítani, a nehézségeket, akadályokat könnyebben megélni. Így válik az élet játékká, ahol már nem szenvedő alanyai, hanem főszereplői lehetünk saját életünknek.

Nem szeretnék senkire semmit rábeszélni, ne adj Isten ráerőltetni,  bárkit is meggyőzni a fentiekről, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.  Azt szoktam mondani vendégeimnek ne higgyenek el semmit se nekem se másnak, előbb tapasztaljanak és döntsenek. Mindig mindent vizsgálj felül. Én vagy egy másik azaz MI sem tudhatunk mindent. Az egyén tapasztalása mindig egyéni tapasztalás, eltérhet és mégis igaz lehet. Egy dolgot több oldalról kell vizsgálni ahhoz, hogy eldönthessük mi az igazság. Ez még akkor is csak rész igazság lehet, hisz ahhoz, hogy  ezt eldönthessük a teljes egészet kell látni.  Én a saját tapasztalataimat osztom meg veletek, amivel segíteni szeretnék.

A döntést Te hozod, a következmény akár jó, akár rossz, a tied.

 Tel.: +36 30 310 1833

E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés