Kártyavetés

Cigány és Lenormand kártya használatával, és a tisztánlátási képességem segítségével bele tekinthetünk a jövődbe, vagy akár a múltadba is, fényt deríthetünk az életedben felmerülő problémák okára.

Egy-egy kérdésre ha szeretnéd akár Orosz cigánykártyát, Angyalkártyát vagy Felemelkedett Mesterek kártyáját is használhatjuk.  (Kérésre) Alapként mindig a cigány és lenormand kártyákat használom.

Döntéseink nagyban befolyásolják sorsunk alakulását, ezért érdemes gondolatainkat, érzéseinket mindig tisztán tartani, mert ezek segítségével hozzuk meg döntéseinket, választjuk meg a következő lépésünket. Ha elégedetlen vagy sorsoddal, vagy nem tetszik, amit a jövőben látsz, hát rajta változtass. Segítek.  Amit a kártya a jövőnkre nézve mutat, megváltoztatható, kivéve egy-egy sorsszerű dolog, melyet nem befolyásolhatunk. De azért jelentős részben mi magunk irányítjuk sorsunkat, életünket.

Sorsunkat mi választjuk leszületésünk előtt.  Az élet egy tanulási folyamat, melynek célja a lélek fejlődése jó, és kevésbé jó dolgokon keresztül. Ha képesek vagyunk ezt megérteni, meglátni az összefüggéseket, hogy semmi sem ok nélkül történik, képesek leszünk életünket irányítani, a nehézségeket, akadályokat könnyebben megélni és elfogadni. Így válik az élet játékká, ahol már nem szenvedő alanyai, hanem főszereplői lehetünk saját életünknek.

Nem szeretnék senkire semmit rábeszélni, ne adj Isten ráerőltetni,  bárkit is meggyőzni a fentiekről, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.  Azt szoktam mondani vendégeimnek ne higgyenek el semmit, se nekem se másnak, előbb tapasztaljanak és döntsenek. Mindig mindent vizsgálj felül. Én vagy egy másik azaz MI sem tudhatunk mindent. Az ember tapasztalása mindig egyéni. Egy dolgot több oldalról kell vizsgálni ahhoz, hogy eldönthessük mi az igazság. Ez még akkor is csak rész igazság lehet, hisz ahhoz, hogy  ezt eldönthessük a teljes egészet kell látni. Tanácsadásnál, saját tapasztalataimat és a tanult dolgokat, illetve intuitív megérzéseimet használom, hogy segíteni tudjak. 

A döntést Te hozod.

 

Talizmánkészítés

 

Minden hónapban 1x készítek talizmánt! Telihold napján vagy az azt megelőző 3 napban érdemes.

Kérheted bármire (egészség megőrzés, szerencse, párkapcsolat bevonzása és megtartása, anyagi jólét, munka és sorsfeladat megtalálása, bármi, de csak olyan kérést teljesítek, ami a Te érdekeidet szolgálja, úgy, hogy ezzel másnak ne árts. A talizmán készítését megelőzi egy beszélgetés, ahol pontosan megfogalmazzuk mire is szeretnéd használni, milyen anyagból, hol szeretnéd azt hordani: pl. nyakadban, otthon akarod tartani, vagy egyéb helyen magadnál hordani. A fenti ár alapesetben érvényes. Különleges kívánság vagy különleges anyagból való készítés plusz költség. Alapár+ anyagár (ebben az esetben előleg szükséges).  Alapár: 25.000.- Ft.

Nagyon szívesen megcsinálom általad hozott anyagból is, ha azt szeretnéd. Pl. van egy szép medálod és ezt akarod talizmánként hordani. Itt az alapárat számolom.

A talizmánkészítés mellett vállalok hozott anyagból pl. köves karkötő energetikai tisztítását, feltöltését, energetizálását, programozását. A kövek meglévő tulajdonságait erősítjük, ha pl. elfáradtak, kimerültek és az eredeti programot tesszük bele. Ennek díja: 15.000.-Ft Ez a folyamat nincs kötve a holdfázisokhoz, bármikor lehet.

2022. év hátralévő hónapjai szerint a Telihold tetőzésének pontos időpontjai:

Augusztus 12. 3:35

Szeptember 10. 11:59

Október 09. 22:54

November 08. 12:02

December 08. 5:08

Ha a talizmán megrongálódik jelzi, hogy az a dolog amire készítetted veszélybe került, vagy nagyobb figyelmet kell fordítanod arra a területre. Ha eltörik, jelentheti, hogy véget ért a feladata, esetleg amire készült több figyelmet igényel, mert veszélybe került, kerületek azok a területek! Ezek a dolgok nem véletlenül történnek, kicsit olyan, mint egy figyelmeztetés. 

Tel.: +36 30 310 1833

E-mail:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés