Rólam

Nevem Farkas Klára Dóra, 1970-ben születtem. Családomban a dédnagyapám anyai ágon gyógyító volt (füvesember), édesanyám idős korára fedezte fel kezeiben a gyógyító képességet, melyet csak a család és ismerősök körében használt kérésre. Nővérem látó én érzékelő vagyok ( tisztán hallás, utóbbi időben képlátás (ezt nem tudom irányítani) , érzés és intuíció mit én kaptam, valamint gyakorlom az automatikus írást is) 1992 óta foglalkozom spiritualitással, ezotériával. 1988-ban került először egy túlvilággal foglalkozó könyv a kezembe. Kicsit megrengette bennem az addig vallásosan nevelt hitem. Egyrészt reményt adott, másrészt nem tudtam eldönteni vajon igaz-e, szembe ment azokkal a dogmákkal amiket addig sikerült „magamba vésni” . Azt gondolom ez indított el engem azon az úton ahol most is járok és haladok előre a teljesség irányába. Kételkedés, kérdések, félelmek, bűntudat és sok egyéb, mi akkor felszínre tört bennem. Nem akartam Isten ellen fordulni, - nem is tettem - azok ellen a dolgok ellen amiket addig a vallásos neveltetés belém plántált. De olyan jó volt hinni, hogy a halál után van más is nem csak a pokol meg a mennyország és nem ilyen egyszerűen „szortíroz” a jó Isten. De nem mertem még hinni, hogy igaz lehet inkább csak reménykedtem. Mert akkor mint fiatal lány nem tudtam magam hova sorolni az addig ismert két hely közül.  Nem tartottam magam rossz embernek, hogy a pokolba kerüljek, de olyan jónak sem hogy a mennyországba, hisz néha én füllentettem mint a tinik, vagy volt hogy utáltam a barátnőm, haragudtam a fiúra stb. Ezek ugye nem szép dolgok és „ büntetést” érdemelnek. Gondoltam ezt akkor. De  hova is kerülök majd a halálom után?  Nagy dilemma. Ma már többet tudok erről, volt egy pár kellemes és kellemetlen tapasztalásom nem állítom, hogy 100%-ra tudom hova is kerülök majd, de több a rálátásom, mint annak idején volt. Egy biztos ez a dolog odaát nem olyan egyszerű, hogy jó vagy rossz…. aztán mehetsz meg bűnhődhetsz.  A poklot egyes emberek már itt a földön is megélhetik  (ez a bűntudat) ezért nem mindegy hogyan élünk.  Odaát is szintek vannak és mindenki a megfelelő helyre kerül. Minél fejlettebb a lélek és minél „jobban” alkalmazza a megtanultakat az EGYSÉG –ért annál biztosabb, hogy „jobb” helyre kerül.  Van 5 alapelv amit Sai Baba (Indiai tanító) képviselt és képvisel így halála után is itt a földön:  szeretet, erőszak mentesség, béke, igazság, erkölcs, érdemes ezek alapján élni . Nem csak azért, hogy biztosítsuk helyünket odaát J hanem azért is, hogy mi már itt a földön is boldogan élhessünk és másokat is boldoggá tehessünk.

A becsület a tiszta segítő szándék ma már nagyon ritka, de hála Istennek vannak emberek akik ezt képviselik. Minél többen lennénk annál jobb világban élhetnénk.

Sajnos ezek a mai világunkban már ritka értékek, ezért még jobban becsülnünk kell mint az előtt.

Valahol azt hallottam:

"A legjobb segítők mindig a legtöbbet sérült, és az élet keményebb oldalát megtapasztalt emberekből válnak"

Én kiegészíteném azzal, hogy abban az esetben, ha képesek hibáikból tanulni, és ez által fejlődni, folyamatosan önvizsgálatot tartanak, igyekeznek javítani Önmagukon, mellyel életüket pozitívan változtatják meg.  Így tapasztalataik nem voltak hiábavalók, és ekkor már képessé válnak arra, hogy másokon is segítsenek.

Az elmúlt hosszú évek során elsajátítottam többek között a bioenergia felvételét és továbbadását, külföldön  és itthon Magyarországon különféle masszázstechnikákat tanultam az egészség, és a jó közérzet helyreállítása céljából. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni,  ezért  így idősödő fejjel végeztem el egy  újabb iskolát ( a sok mellé )mint szociális gondozó és ápoló a segítés ezen másik ágában is dolgozom. Segíteni, energiaszintet emelni, lelki támaszt nyújtani mind az emberekért tett szolgálat.  Ez az én életfeladatom.  A sok tanult és nem tanult képességemből elsődlegesen a kártyavetést használom ezen cél megvalósítására. Ha egy probléma megoldásához egyéb tudásomra is szükség van, örömmel alkalmazom. Jelenleg igyekszem tudásom elmélyíteni a holisztikus gyógyászat területén is.  Orosz gyógymódok, mudrák, kristályok és velük való munka, programozás, illóolajok alkalmazása lelki és testi területen.  Ezeket a területeket még tanulom, gyakorlom…. egész jó eredményekkel.  Alkalmazni akkor szoktam, ha összetettebb a probléma, mellyel felkeresnek.  

Életünk nem csupán egy semmiből a semmibe való utazás, röpke pillanat. Ennél sokkal több és jobb dolog, mint azt sokan gondolják, és annak idején én is gondoltam. Lehetőségek, döntéshelyzetek napról napra keresztezik utunkat, csak tőlünk függ, hogy használjuk ezeket a magunk és mások boldogulására, boldogságára. A kérdés az, hogy TE mit szeretnél? Néha igen kemény próbákat kapunk, de tudnunk kell, csak azt és annyit kapunk a sorstól, amit eltudunk viselni, és fejlődésünket feltétlenül szolgálja. Tudom nehéz ezt elhinni, de adjon erőt mindenkinek, hogy soha nem vagyunk egyedül. Bármi történjék is az életedben, nem tart örökké. Azt szoktam mondogatni EZ CSAK EGY ÁTMENETI ÁLLAPOT.  A hit az egyik legfontosabb erő, mely mindenkiben ott lakozik. Ha megtalálod a saját erőforrásod (nevezheted Istennek, Egyetemes Energiának, Kozmikus Energiának, Prána, stb. legyen az bármi, mind ugyan arról szól), nincs többé mitől félned. Egy forrásból való. Nem szabad hagyni, hogy a negatív érzések befolyásoljanak, csak arra szabad gondolni „mi az, amit el akarok érni” és nem arra, „mi az, amit el akarok kerülni”.

Sok SIKERT és BŐSÉGET kívánok az életedbe.

Bizalmadat előre is köszönöm!

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés