Tanácsadás

Tanácsadással, segítő beszélgetéssel szeretnélek támogatni ha elakadtál, vagy úgy érzed, valami nem működik jól az életedben. Ha lelkednek támogatásra, megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy tovább lendüljön az élet egy-egy nehéz szakaszán, itt vagyok, és ha megengeded, segítek. Együtt megtaláljuk a  helyes irányt, neked csak lépni kell. Érezni fogod  mennyivel könnyebb, ha nem egyedül kell megbirkózni a feladattal.

Iránymutatásom segítségével ügyesen megoldod majd a feladataid, melyből új erőt nyersz, és képes leszel az esetleges újabb nehézségekkel már egyedül is szembe nézni megerősödve, mint az oroszlán, ha kell küzdeni, jó döntéseket hozni.

Mindenki képes tanulni, fejlődni ha ő maga is ezt akarja. Ezek által megtalálod az életedben a magabiztosságot, az örömet és új utak nyílnak meg előtted.  A változás amit szeretnél az életedben az benned belül kezdődik.  A külső történések mindig azt mutatják ami belül van. Olyan mint egy tükör, ha figyelmesen szemléled a körülményeid rájöhetsz mi az ami belül zajlik…..

Sokszor nem tetszik az amit látunk és a sorsot vagy valakit hibáztatunk, ezt be kell fejezni, mert nem így van…. minden belülről indul kifelé. Változtass belül, megváltozik kívül is. Nagy igazságok ezek, nem kell elhinned csak tapasztald meg!

 

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés