Tanácsadás

Spirituális tanácsadással szeretnélek támogatni ha elakadtál, vagy úgy érzed, valami nem működik jól az életedben. Ha lelkednek támogatásra, megerősítésre van szüksége ahhoz, hogy tovább lendüljön az élet egy-egy nehéz szakaszán, itt vagyok, és ha megengeded, segítek. Együtt megtaláljuk a  helyes irányt, neked csak lépni kell. Érezni fogod mennyivel könnyebb, ha nem egyedül kell megbirkózni a feladattal.

Mindenki képes tanulni, fejlődni ha ő maga is ezt akarja. Ezek által megtalálod az életedben a magabiztosságot, az örömet és új utak nyílnak meg előtted.  A változás amit szeretnél az életedben az benned belül kezdődik.  A külső történések mindig azt mutatják ami belül van. Olyan mint egy tükör, ha figyelmesen szemléled a körülményeid rájöhetsz mi zajlik benned, mi felé tartasz. Ha nem jó az irány válassz újat. Ez által változik az életed is.

 Hogyan tudok segíteni: 

  •    Probléma feltárás megoldási lehetőségekkel, inspiráció
  •    Lelkünk üzenete (vakfoltjaink megtalálása) (meditáció+rajz) szimbólumok megfejtése
  •    Ok és okozati összefüggések, karma vizsgálat, univerzális törvények
  •    Önismeretfejlesztés, intuíció használatának megtanulása, gyakorlása
  •    Önbizalomnövelés

 

Amennyiben szeretnéd életed megváltoztatni a fenti segítséggel, jelentkezz! Amit tudnod kell, hogy ehhez nem elég egy 1x-i alkalom. Tehát ha belevágnál, heti vagy két heti rendszerességgel számolj az időddel, alkalmanként min.1 óra. Személyesen illetve alkalomszerűen akár skypon is megoldható. A munka jellegéből adódóan azonban elengedhetetlen a személyes találkozás is. A megoldandó feladat határozza meg az időtartamot, ezért mindenkinél személyre szabott. Ezt az első találkozásnál átbeszéljük és megállapodunk a továbbiakban. Természetesen azt is megfogom mondani, ha valami oknál fogva nem tudlak vállalni.

Fenti segítségnyújtás, tanácsadás csak is azoknak az embereknek szól, akik valóban szeretnének változtatni, változni és ezért hajlandóak kisebb házifeladatokat is elvégezni, tenni magukért és az életük, kapcsolataik jobbá tételéért.

Várlak szeretettel!

Dóra

Jóslás, sorselemzés

Jóslás, sorselemzés Budapesten és online.

Jóslás és sorselemzés. Segítség a mindennapi problémák megoldásában. A jóslás és sorselemzés Cigány és Lenormand kártya használatával történik, mely szolgáltatás személyesen Budapesten vehető igénybe, ill. utazási nehézség esetén online e-mailben, vagy Skype-on is.

Jóslás, sorselemzés

HÍVJON!

+36-30-310-1833

Várlak szeretettel!

Budapesten

vagy

online

e-mailben és Skype-on is.

Jóslás és Sorselemzés